انتشار: ۱۷:۵۰ - ۲۲ بهمن ۱۳۹۴
رییس جشنواره موسیقی فجر در پاسخ به این سوال که آیا در دوره سی و یکم همچون دوره های گذشته اجرای ویژه هیات دولت و مدیران در جشنواره برگزارخواهد شد یا خیر؟ بیان کرد: متاسفانه این امکان فراهم نشد.


به گزارش تابناک فرهنگی، حمیدرضا نوربخش رییس جشنواره سی و یکم موسیقی فجر درباره جوایز موسیقی فجر و به ویژه جایزه ایران فرهنگی گفت: یک مساله ای که به نظرم می تواند در آینده از جایگاه بالا و ارزشمندی برخوردار باشد بحث محوریت ایران در حوزه منطقه و ایران فرهنگی است. چشم اندازی هم که ما داشتیم بر این مبناست که ما بتوانیم با توجه به ریشه، غنا و قدمتی که ایران در عرصه زبان، فرهنگ، ادبیات و موسیقی دارد راهی را باز کنیم که در این زمینه پرچم داری کنیم و در عرض چند سال بتوانیم به یک محوریت اصلی برسیم. جایزه«ایران فرهنگی» هم بر این مبنا طراحی شد که بتواند در قالب یک جایزه مادی و معنوی ارزشمند و قابل اعتنا مورد توجه اهالی موسیقی قرار گیرد.
این خواننده موسیقی سنتی درباره نجوه داوری آثار در جشنواره موسیقی فجر نیز توضیح داد: به دلیل اینکه اثر زیادی در این بخش وجود ندارد تلاش کردیم از هنرمندانی به عنوان داور استفاده کنیم که به هر ترتیب شرایط داوری این بخش را دارند. به هر ترتیب ایده طراحی جایزه «ایران فرهنگی» در حداقل ترین شکل ممکن آغازی برای یک پروژه ارزشمند است که جشنواره سی و یکم می تواند مقدمه خوبی برای باز شدن راه باشد. به طور حتم در سال آینده پیرامون این بخش فراخوان جداگانه ای منتشر می شود که در این راستا توجه کشورهای منطقه که تاثیر زیادی از ایران فرهنگی گرفته اند به این فضا جلب می شود.
نوربخش در پاسخ به این سوال که آیا در دوره سی و یکم همچون دوره های گذشته اجرای ویژه هیات دولت و مدیران در جشنواره وجود خواهد داشت؟ بیان کرد: متاسفانه این امکان فراهم نشد. البته هم اکنون فکر می کنم می تواند این برنامه وجود داشته باشد چرا که می تواند بسیاری از مشکلات ما را از نظر حجم درخواست کم می کند اما زمان و مکانی برای این ماجرا وجود ندارد چرا که اگر شما نگاهی به جدول جشنواره بیندازید هیچ زمان خالی تا پایان جشنواره وجود ندارد به همین دلیل نتوانستیم سانس ویژه ای را برای مسوولان دولتی همچون سال های گذشته در نظر بگیریم.
مدیر عامل خانه موسیقی نوربخش درخصوص اجرای کوتاه مدت تعدادی از گروه های جوان و مستعد موسیقی قبل از اجراهای رسمی جشنواره عنوان کرده بود، نیز گفت: همه این برنامه برای برخی از اجراهای ما در نظر گرفته شده است. منتها ما تناسب این اجراها با کنسرت های جشنواره را نیز در نظر گرفته ایم که بتواند اجراهای قابل قبولی باشد. کاری که ما در این بخش انجام دادیم و به نظر می آید می تواند فعالیت قابل توجهی به حساب آید این است که این گروه های جوان را به فستیوال های آن سوی مرزها نیز معرفی کنیم به همین دلیل تعدادی از این هنرمندان را که سال های گذشته تحت عنوان بخش «نسلی دیگر» در جشنواره حضور داشتند را در قالب اجراهای ویژه معرفی خواهیم کرد که در واقع توانسته باشیم برای آنها در جهت تسهیل روند حرکتی انها قدمی برداشته باشیم که بتوانند به فستیوال های بین المللی راه پیدا کنند.
نوربخش همچنین حواشی ایجاد شده پیرامون بیلبوردهای تبلیغاتی جشنواره موسیقی فجر گفت: ما سعی کردیم برای همه گروه های جشنواره بیلبورد در نظر بگیریم. البته از همان اول هم اعلام کرده بودم که نحوه نمایش این بیلبوردها به شکل چرخشی خواهد بود. در مجموع هم توانستیم بیش از 15 بیلبورد بگیریم که عمده آنها متعلق به شرکت «کار و اندیشه» و موسسه «کوهلر» بود. ما به شکلی برنامه ریزی کردیم که همه بتوانند در این بیل بورد ها حضور داشته باشند و مطمئن باشید گزارش این موضوع نیز با ارائه عکس و مستندات ارائه خواهد شد. تقدم و تاخیر این ماجرا هم بر اساس برنامه ریزی و فروش گروه است که به میزان نیاز و حجم سالن کارها را برنامه ریزی کردیم. اما متاسفانه برخی ها جور دیگری تعبیر کردند که بیلبوردها متعلق به نزدیکان مدیر جشنواره است که من واقعا نفهمیدیم چرا برخی از این دوستان چنین قضاوتی می کنند. البته بعضی ها هم دچار سو تفاهم شدند که امیدوارم با توضیحاتی که ما به آنها ارائه خواهیم متوجه بشوند که هیچ تفاوتی برای گروه ها قائل نشدیم
منبع: فارس

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: