انتشار: ۱۴:۱۳ - ۰۱ آبان ۱۳۹۶
رئیس دانشگاه صنعتی شریف گفت: امیدوارم نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رای بالا به منصور غلامی، گزینه پیشنهادی دولت دوازدهم برای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وضعیت آموزش عالی کشور را سامان دهند.
به گزارش تابناک فرهنگی ؛محمود فتوحی,ا اشاره به معرفی منصور غلامی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم دولت دوازدهم به مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: خرسندم از اینکه رئیس جمهوری فردی را از بدنه آموزش عالی برای تصدی وزارت علوم که نقش مهمی برای توسعه و پیشرفت کشور دارد را برگزید.
وی گفت: غلامی فردی است که سابقه طولانی در پست ها و سمت های مدیریتی دانشگاه داشته و آشنا به مسائل آموزش عالی کشور است.
رئیس دانشگاه صنعتی شریف افزود: معتقدم با توجه به تجربه مدیریتی چهار دهه ای وزیر پیشنهادی رئیس جمهوری برای تصدی کرسی وزارت علوم، وی می تواند از عهده این امر مهم برآید.
وی با اشاره به جلسه روز گذشته رئیسان دانشگاه های بزرگ کشور با وزیر پیشنهادی علوم دولت دوازدهم یادآور شد: این جلسه نشان داد که منصور غلامی فردی معتقد به خرد جمعی و مشورت گیری است و این امر یکی از رموز موفقیت وی خواهد بود.
فتوحی اظهار کرد: مباحث مختلفی در این دیدار که به نوعی همفکری رئیسان دانشگاه ها بود، مطرح شد که از جمله آنها بحث حرکت وزارت علوم از تصدی گری صرف به سمت سیاستگذاری بود.
رئیس دانشگاه صنعتی شریف ادامه داد: همچنین در این جلسه مطرح شد که باید دانشگاه ها در امر اثربخشی اجتماعی بیش از گذشته اهتمام ویژه ای داشته باشند.
وی تصریح کرد: رئیسان دانشگاه ها نیز در این جلسه مشکلات خود در مسائل مختلف که هم اکنون با آنها دست و پنجه نرم کرده می کنند، در میان گذاشتند که از جمله آنها بحث استقلال دانشگاه ها و افزایش اختیارات مراکز آموزش عالی بود.
رئیس جمهوری دو روز قبل، 29 مهرماه در نامه ای به رئیس مجلس شورای اسلامی، رضا اردکانیان را به عنوان وزیر پیشنهادی نیرو و منصور غلامی را به عنوان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به منظور اخذ رای اعتماد مجلس معرفی کرد.
منصور غلامی وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1332 در شهر همدان در خانواده ای مذهبی و متدین متولد شد، مدرک کارشناسی خود را در سال 1355 در رشته ترویج و آموزش کشاورزی از مدرسه عالی کشاورزی همدان گرفت و از سال 1359 تا 1360 عضو جهاد سازندگی همدان و مسئول اردوگاه روستایی بود.
وی همچنین از سال 1360 تا 1362 سرپرست دانشکده کشاورزی شهرکرد وابسته به دانشگاه اصفهان و عضو جهاد دانشگاهی اصفهان بود.
غلامی در سال 1364 مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته علوم باغبانی از دانشگاه تربیت مدرس گرفت و از همان سال تا 1367 ریاست دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا را عهده‌ دار بود.
وی پس از آن به مدت دو سال معاونت اداری و مالی دانشگاه بوعلی سینا را بر عهده داشت و بعد از آن مجددا به مدت یک سال رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا شد.
غلامی در سال 1370 برای تحصیل در مقطع دکتری به دانشگاه آدلاید استرالیا رفت و سال 1374 در مقطع دکتری رشته علوم باغبانی از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شد و به ایران بازگشت.
وی پس از بازگشت به ایران مجددا به مدت یک سال معاون اداری و مالی دانشگاه بوعلی سینا شد و پس از آن ریاست دانشگاه بوعلی سینا را عهده‌دار بود.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: