انتشار: ۲۰:۳۰ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۵
معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور اعلام کرد که نخستین مرکزفروش صنایع دستی ایرانی درکشور هلند در روزهای آینده افتتاح خواهد شد.
به گزارش تابناک فرهنگی به نقل از ایرنا، بهمن نامور مطلق شامگاه دوشنبه با اعلام این خبر درجمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به فروش صنایع دستی ایرانی درکشورهای مختلف، تاکنون مرکز فروش متمرکز متشکل از محصولات مجموعه ای از هنرمندان این عرصه وجود نداشت.
وی یادآور شد: این مرکز فروش توسط بخش خصوصی و با حمایت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افتتاح می شود.
نامور مطلق با اشاره به حمایتهای مالی و فراهم سازی زمینه دریافت تسهیلات برای هنرمندان صنایع دستی گفت: براساس گزارش روز یکشنه صندوق کارآفرین امید، در2 سال اخیر افزون بر 360میلیارد ریال به هنرمندان صنایع دستی وام پرداخت شده است.
وی با اشاره به تغییر نگاه مردم نسبت به صنایع دستی و احتساب آن به عنوان یک صنعت آینده دار افزود: با توجه به افزایش مراکز آموزشی درسطوح گوناگون، علاوه برتولید مناسب، صادرات بسیارخوبی نیز درسه سال گذشته انجام شده است.
معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی به افزایش رشد 40درصدی برپایی نمایشگاه های صنایع دستی درسطح کشور اشاره و تصریح کرد: با توجه به افزایش فروش محصولات صنایع دستی نسبت به سالهای گذشته و همچنین افزایش میزان برگزاری نمایشگاه های این حوزه به دلیل حجم زیادگردشگر، آینده خوبی برای این صنعت پیش بینی می شود.
نامورمطلق با اشاره به رشد دو رقمی صادرات صنایع دستی کشور در عمر سه ساله دولت تدبیر و امید اظهار کرد: در سال 93نسبت به سال 92 بالغ بر 36درصد رشد صادارت وجود داشته و این رقم درسال 94 نیز افزون بر 13و نیم درصد افزایش داشته است.
وی گفت: به غیر از فروش چمدانی، زیور آلات سنتی، فرش و مبلمان، صادرات صنایع دستی درسه سال اخیر از منفی 100میلیون دلار به حدود 200میلیون دلار افزایش یافته که درصورت انجام تعهدات کشورهای مقابل ایران در توافق هسته ای و برجام، شاهد رشد جهشی دراین عرصه خواهیم بود.
نامور مطلق درپاسخ به سوال خبرنگار ایرنا درخصوص وضعیت بیمه هنرمندان صنایع دستی گفت: متاسفانه دربخش بیمه هنرمندان صنایع دستی به دلیل بدهی دولت به تامین اجتماعی، بیمه های جدید فعالان این عرصه با کندی صورت گرفته اما بیمه هیچ کس قطع نشده است.
وی اظهار امیدواری کرد: با تخصیص بودجه و تامین اعتبار از سوی دولت، روند بیمه گذاری هنرمندان صنایع دستی بهبود می یابد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، نمایشگاه سراسری صنایع دستی و گردشگری در قالب 150 غرفه و با حضور هنرمندان 31استان کشور در محل دائمی نمایشگاه و همایش های بین المللی سازمان منطقه آزاد انزلی دائر شده و محصولات صنایع دستی کشور در 85 غرفه به معرض دید عموم درآمده است.
همچنین 45 غرفه این نمایشگاه به صنایع دستی استان گیلان اختصاص داشته و در 20 غرفه این نمایشگاه، فعالان صنعت گردشگری کشور فعالیت های مربوط به این حوزه را به نمایش گذاشته اند که علاقه مندان می توانند تا 19 شهریورماه جاری، همه روزه از ساعت 16 تا 22 از این نمایشگاه بازدید کنند.
معافیت مالیاتی 20 ساله از تاریخ بهره برداری انواع فعالیت های اقتصادی، آزادی کامل ورود و خروج سرمایه، آزادی مشارکت سرمایه گذار خارجی تا سقف 100 درصد و معافیت گمرکی برای ورود مواد اولیه، قطعات و ماشین آلات مورد نیاز کارخانه ها، فعالیت بورس کالای منطقه، اجرای کالای همراه مسافر و اعمال قانون ارزش افزوده برای کالاهای ساخته شده در منطقه آزاد به داخل کشور از مهمترین مزایای ثبت شرکت و فعالیت اقتصادی تولیدی در منطقه آزاد انزلی است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: