انتشار: ۰۹:۵۶ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۷
در حالی که اعتراض به حضور غرفه‌های نامربوط به پارک هنرمندان بالا گرفته است، ردیف دیگری از غرفه‌ها در این پارک برپا شده است.
غرفه‌هایی که در آن خوراک و اغذیه به فروش می‌رسد، در جوار تماشاخانه ایرانشهر متعلق به شهرداری تهران برپا شده‌اند که به سبب وضعیت عجیبشان مخل اجراهای سالن سمندریان و خانه هنرمندان شده‌اند. در 31 تیرماه خبرگزاری تسنیم در گزارشی با عنوان «کاسبکاری شهرداری تهران روی اعصاب جامعه تئاتری» از وضعیت بغرنج شهرداری در اجاره دادن فضاهای عمومی به غرفه‌هایی که شکل مدرن دستفروشی است و البته درگیری غرفه‌داران با محمد رحمانیان خبر داد.

وضعیت پارک هنرمندان محصول چند روز گذشته نیست؛ بلکه از ابتدای تابستان غرفه‌های مورد اختلاف در پارک برپا شده‌اند. جالب این است که نامه اعتراضی رجبی معمار، مدیر خانه هنرمندان و تماشاخانه ایرانشهر به وضعیت پیش آمده در تاریخ 30تیرماه ابلاغ شده است. این نامه در نشست خبری حسین پارسایی رونمایی شد اما نتیجه نامه بسیار جالب است.

روز دوم مرداد ماه دو ردیف دیگر در محل مورد مجادله به غرفه‌ها اضافه شده است. این فضا گویا به آموزشگاه‌های فنی حرفه‌ای سپرده شده است تا محصولات کارآموزان را عرضه کند. این نشان از آن می‌دهد که رجبی معمار و حسین پارسایی به عنوان مسئولان دو سازه فرهنگی مهم پارک هنرمندان چندان قدرتی در چیدمان پارکی ندارند که از آن شهرداری است. جالب آن است که دو شخصیت مذکور با نظر مستقیم شهرداری تهران در سمت‌هایشان حضور دارند. مهمتر آنکه اعتراض رسمی به وضعیت پارک پس از گذشت یک ماه صورت گرفته است.

وضعیت پارک هنرمندان در شرایط فعلی به نحوی است که عبور و مرور ساده در مسیر شمال به جنوب میانی پارک بسیار سخت شده است و علاوه بر سخت کردن شرایط کاری هنرمندان، وضعیت حرکتی شهروندان در پارک را نیز خدشه‌دار می‌کند.

حسین پارسایی در نشست خبری خود مدعی شده بود که همه به او وابسته هستد؛ اما واقعیت نشان می‌دهد مدیریت ایرانشهر توانایی برخورد یا مذاکره با مدیریت یک پارک یا حتی پیمانکار ساده را هم ندارند.

شهرداری در این باره تاکنون واکنشی نشان نداده است و به نظر نمی‌رسد فضا فروشی شهرداری برای کسب درآمد با اعتراض هنرمندان به پایان برسد.


منبع: تسنیم

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: