انتشار: ۱۶:۱۲ - ۲۳ تير ۱۳۹۷
غرب بر خلاف اسلام زن برهنه و مرد پوشیده می‌پسندد و می‌گوید هر چه مرد پوشیده تر، زیباتر است.
همایش تجمع دختران انقلاب عصر امروز مورخ پنجشنبه ۲۱ تیرماه، با حضور خانواده عظیم الشأن شهدا محسن حججی، ابراهیم هادی، احمدی روشن، طهرانی مقدم در حسینیه شهید ابراهیم همت برگزار شد.

ابتدای برنامه گروه تواشیح شمیم یاس قطعه‌ای را در وصف امام زمان (عج) اجرا کردند و پس از آن حاضران مراسم در حضور مادر شهید محسن حججی و در شب جشن تولد این شهید والا مقام، نوای حسین یا حسین و لبیک یا علی (ع) سر دادند.

علی اکبر رائفی پور در ادامه برنامه گفت: عفت یک مسئله عمومی است که همه جوانب را دربر می‌گیرد، کم ندیدم افرادی که در حجاب به عفت پای بند هستند، اما کم کسانی هم هستند که عفت در رفتار ندارند. غرض از اینکه انسان حجاب داشته باشد آن است که نگاه جنسی نداشته باشد. تا حدی این پوشش مهم است که خداوند وقتی آدم و حوا از بهشت رانده شدند پوشش را از آن‌ها گرفت.

وی ادامه داد:خداوند مدال افتخاری پوشش را به هرکسی نمی‌دهد. ما کم نداریم مردانی که بی عفت هستند و پوشش مناسبی ندارند. اما چون تمرکز این برنامه روی خانم هاست بیشتر صحبتم بر این است. زن مثل یک انسان شناخته شده است. زن و مرد را اگر بخواهیم به عنوان مونث و مذکر بودن ببینیم هرکدام داشته خاصی ندارند، اما اصل حرف اسلام این است که زن؛ چگونه می‌خواهی دیده شوی؟ اسلام می‌گوید زن را به عنوان یک انسان ببین نه با نگاه کارکرد جنسی.

وی در ادامه با بیان خاطره‌ای از دیدار خود با جوان‌ها افزود: یک زمانی شمای زن می‌خواهی در جایگاه خودت دیده شوی یک بحث است، اما یک زمانی فقط می‌خواهی عاشق آهن بین مردم شوی. تا چند وقت می‌خواهی با نگاه جنسی بین مردان دیده شوی؟ نهایت دید جنسی تا ۳۰ سالگی است و بعد از شما جوان‌های بسیاری به میدان می‌آیند.

رائفی پور با اشاره به برنامه‌های شبکه‌های ماهواره‌ای و معاند گفت: این جریان دوست دختر و دوست پسر بودن آن چیزی است که در کشور‌های غربی جا گرفته است و می‌خواهند آن را در کشور ما هم رواج بدهند.

وی ادامه داد: فرق بین نکاح و دوستی در چیست؟ نکاح به معنی دف است، یعنی زنی که ازدواج کرده وقتی دف می‌زنند به همه بیان می‌کنند یعنی این زن همراه جنسی دارد و مالک دارد. البته این نگاه برای مردان نیز هست و باید رعایت شود.

این استاد دانشگاه با اشاره به جایگاه زن و مرد در جهان ادامه داد: جایگاه، احکام دیه و قانون بین زن و مرد برابر است و آن چیزی نیست که بگوئیم، چون مرد خرج خانه را در می‌آورد و بیرون از خانه کار می‌کند ارزش بیشتری دارد و باید دیه و احکام بیشتری داشته باشد.

وی عنوان کرد: غرب زن را برهنه و مرد را پوشیده‌تر می‌پسندد و میگوید این زیباتر است، اما اسلام می‌گوید زن و مرد هر دو پوشیده باشند. ما زنان بسیاری را داریم که با پوشیدگی کامل در جامعه حضور دارند و تحصیل می‌کنند. اسلام نگفته است که زن در خانه باشد.

رائفی پور ادامه داد: اولین باری که انگلیسی‌ها پای زن را به کار کردن باز کردند، زن را به عنوان کارگر می‌خواستند و، چون زنان معترض شدند، تصمیم بر این گرفتند که حقوقی را برای زنان در نظر بگیرند. امروز جامعه باید بگوید ذات زن برای کار در بیرون از خانه یا مشاغل سخت مانند مسافرکشی، کار در معدن و .. ساخته نشده است. در این مشاغلی که زن‌ها حضور دارند، بهترین آن‌ها مانند آشپزی، آرایشگری و .. است. خداوند در وجود زن‌ها صبوری ذاتی را قرار داده است و باید بداند برای چه کاری در خانه خلق شده است.

وی در خصوص وظایف مسئولان در قبال جوان‌ها افزود: مسئولان ما در قبال جوان‌های ما کوتاهی کردند و، چون جوانان نمی‌توانند ازدواج کنند، دختران و پسر‌ها به هم جذب می‌شوند. حتی اگر باز هم ازدواج کنند، چون در غریزه جنسی شرطی می‌شوند دیگر نمی‌توانند زندگی سالمی داشته باشند. حتی یک نگاه مرد به دختران محجبه و غیر محجبه حرام است و با این اتفاق دیگر در خانه نگاهی زیبنده به همسر خود ندارد.

رائفی پور تصریح کرد: حضرت مسیح (ع) می‌فرمایند: "چه بسا مردان و زنانی که با نگاه جنسی خود زنا می‌کنند. خود زن و مرد باید این نگاه‌ها را کنترل کنند". تقصیر هیچ کسی نیست که جامعه امروز خراب است. آن جوانی که امکان ازدواج ندارد، نه آن خانواده اش می‌فهمد، نه جامعه آن جوان را درک می‌کند و نه مسئولان مملکتی این جوان را می‌فهمد.

وی ادامه داد: اگر جمهوری اسلامی بخواهد به هر قیمتی باقی بماند، می‌گوید هرکاری می‌خواهید انجام دهید، به سیاست کاری نداشته باشید. اما امروز با بحران جنسی روبرو هستیم که در هیچ دوره اسلامی چنین بحرانی را پشت سر نگذاشته ایم. خطبه ازدواج را همیشه زن می‌خواند چرا پس ما می‌گوییم ازدواج موقت برای مرد است؟ اینکه ما این جرات و جسارت را داشته باشیم که شب شهادت امام صادق (ع) در مقابل مسجد امام صادق (ع) به اهل بیت (ع) اهانت کنیم، یعنی ما به کجا رسیده ایم؟ این را بدانید که اجر هر کسی را خدا می‌دهد و پاداششان را خواهند گرفت.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: