انتشار: ۱۲:۲۱ - ۱۷ تير ۱۳۹۷
رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: 50 هزار نفر برای بازاریابی بسته های گردشگری در 4هزار و 700 دفتر خدمات مسافرتی جهانگردی کشور فعال می شوند.
علی اصغر مونسان روز یکشنبه در مراسم امضای تفاهم نامه ایجاد اشتغال مشارکتی با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: با این تفاهم نامه، دانش آموختگان رشته های مختلف دانشگاهی به تور اپراتورهای های مجازی و بازاریاب گردشگری تبدیل می شوند.
وی افزود: در قالب این طرح، دانش آموختگان دانشگاهی به مدت 6 ماه آموزش کارورزی خواهند دید و سپس در دفاتر خدمات مسافرتی به عنوان بازاریاب فعال خواهند شد.
وی تصریح کرد: ایجاد این 50 هزار شغل در قالب مشاغل دولتی نیست و این افراد پس از آموزش از محل بازاریابی خود ایجاد درآمد خواهند کرد.
معاون رییس جمهوری ادامه داد: در این طرح، دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی، بسته های گردشگری را آماده می کنند که توسط این افراد بازاریابی می شود و در صورت رسیدن به نتیجه آنها به عنوان راهنما در این تورها فعالیت خواهند کرد.
مونسان یادآور شد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی سهم بیمه کارفرمایان را به مدت دو سال خواهد پرداخت و افراد پذیرفته شده، در طول دوره آموزش 270 نا 300 هزار تومان یارانه هزینه آموزشی دریافت می کنند.

** سردرگمی گردشگران خارجی برای تبدیل ارز در ایران
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: با توجه به تغییرات نرخ ارز، فضای مثبتی برای ورود گردشگران خارجی به کشور فراهم شده ولی سردرگمی گردشگران خارجی برای تبدیل ارزشان در ایران به این صنعت آسیب زده است.
وی تاکید کرد: در این باره به طور رسمی از رییس بانک مرکزی تقاضا کرده ایم ضمن چاره اندیشی، آمار ارز داده شده به حوزه گردشگری خروجی را اعلام کنند تا مردم در جریان بگیرند که این رقم برخلاف شایعات، بسیار کوچک است.
معاون رییس جمهوری تصریح کرد: با سازمان امور مالیاتی و کمیسیون اقتصادی در حال انعقاد تفاهم نامه ای هستیم که برای تورهای ورودی که ارز وارد کشور می کنند نسبت به تورهای خروجی، تخفیف مالیاتی قائل شویم که البته این مساله باید به تصویب مجلس نیز برسد.

** گردشگری در دوران تحریم می تواند اشتغال زا باشد
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه گفت: در دوران تحریم، بسته های گردشگری می تواند همچنان برای ما اشتغال زا باشد.
علی ربیعی افزود: در تفاهم نامه امروز با سازمان میراث فرهنگی مقرر شد با استفاده از فضای مجازی، تعداد 50 هزار نفر از فارغ التحصیلان دانشگاهی را بدون محدودیت رشته تحصیلی به عنوان بازاریاب و درصورت حصول نتیجه به عنوان راهنما به کار بگیریم.
وی ادامه داد: این افراد به طور متوسط در هر آژانس، 12 نفر در سراسر کشور به فعالیت خواهند پرداخت ولی پیش از فعالیت رسمی، در یک دوره 6 ماهه با همکاری سازمان فنی و حرفه ای، آموزش می بینند و آژانس ها برای جذب آنها به عنوان راهنمای تور (تور لیدر) 270 تا 300 هزار تومان، کمک مزد و مشوق های بیمه مسئولیت مدنی و حوادث دریافت خواهند کرد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: