انتشار: ۰۱:۲۱ - ۲۰ فروردين ۱۳۹۵
شورجه:آثار سلحشور وی را به هنرمندی جهانی تبدیل کرد

مراسم چهلمین روز درگذشت زنده یاد سلحشور

مراسم چهلمین روز درگذشت فرج الله سلحشور کارگردان انقلابی تلویزیون و سینمای ایران با حضور جمعی از علاقه مندان و اهالی هنر و رسانه امروز در امامزاده حمیده خاتون و سیدجعفر واقع در باغ فیض تهران که مراسم مردانه در فضای داخلی امامزاده و زنانه در حسینیه این امامزاده برگزار شد
خبرگزاری فارس: شورجه:آثار سلحشور وی را به هنرمندی جهانی تبدیل کرد/ آنکه گیرد ز خدا نور نمیرد هرگز
مراسم چهلمین روز درگذشت زنده یاد فرج الله سلحشور هنرمند متعهد و انقلابی بر سر مزار این مرحوم برگزار شد.

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، مراسم چهلمین روز درگذشت فرج الله سلحشور کارگردان انقلابی تلویزیون و سینمای ایران با حضور جمعی از علاقه مندان و اهالی هنر و رسانه امروز در امامزاده حمیده خاتون و سیدجعفر واقع در باغ فیض تهران که مراسم مردانه در فضای داخلی امامزاده و زنانه در حسینیه این امامزاده برگزار شد.

در این مراسم چهره‌هایی نظیر حسن قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت، جمال شورجه، شهاب مرادی، رضا توکلی، صابر خراسانی، جعفر دهقان، ساجدی نیا (فرمانده نیروی انتظامی تهران)، سردار حسینی (فرمانده راهور تهران)، هاشمی (وزیر بهداشت)، حجت الاسلام زم، علی اکبر صالحی (رئیس سازمان انرژی اتمی ایران)، محمدحسینی (وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی) و عزیز جعفری (فرمانده سپاه) در این مراسم حضور داشتند.

همچنین علی رغم حضور محمدباقر قالیباف (شهردار تهران) در این مراسم، تاج گلی از سوی وی به مراسم فرستاده شده بود.

محوطه بیرونی امامزاده لبریز از جمعیت باشکوهی از علاقه مندان این مرد بزرگ بود که برای حضور در مراسم بزرگداشت وی پا به این فضای معنوی گذاشته بودند.

در قسمت بالای سنگ قبر مرحوم سلحشور هفت سینی با روبان های مشکی قرار داده بودند. همچنین روی سنگ قبر ایشان تصویری از چهره اش دیده می شد.

روی سنگ قبر سلحشور و درست بالای عکسش دو بیت شعر بدین مضمون دیده می شد:

هنر عاشق پرشور نمیرد هرگز     آنکه گیرد ز خدا نور نمیرد هرگز

بنویسید روی سنگ مزارش یاران    فرج الله سلحشور نمیرد هرگز

داخل حیاط امامزاده و روی دیوارها را با عکس های از مرحوم سلحشور که حضور وی را در سکانس هایی از سریال، فیلم و تئاتر نشان می داد، تزئین کرده بودند؛ بنر بزرگی در محوطه بیرونی امامزاده وجود داشت که روی آن جملات مقام معظم رهبری که درباره سلحشور فرموده بودند، به چشم می خورد.

همچنین جمال شورجه کارگردان فیلم های سینمایی در این مراسم و در گفت وگو با خبرنگار فارس درباره فرج الله سلحشور گفت: سجایای اخلاقی مرحوم سلحشور آنقدر زیاد است که در قالب کلمات نمی گنجد. ایشان اعمال حسنه بسیاری را در زمان حیات خود انجام دادند و از بسیاری افراد دستگیری کردند.

وی ادامه داد: همانطور که دیدید چندین اثر هنری که ایشان در زمان حیات خود ساختند به گونه ای جهان شمول شد و اغلب مردم در سراسر دنیا با آثار مرحوم سلحشور ارتباط برقرار کردند. همچنین این آثار سلحشور را به هنرمندی جهانی تبدیل کرد.

این کارگردان افزود: اغلب آثار ایشان مردم را به خود جذب کرد و تأثیری شگرف در آنها گذاشت تا جایی که هنوز هم سریال یوسف پیامبر از شبکه های داخلی و خارجی پخش می شود.

شورجه در ادامه بیان داشت: یکی از دوستان مشترک مان که با سلحشور به خارج از کشور سفر کرده بودند تعریف می کرد در آنجا اغلب مردم استقبال خوبی از سلحشور داشتند و دلیل این موضوع به خاطر آثار قرآنی ایشان بود که در دل مردم نفوذ پیدا کرده بود.

وی در پایان سخنانش گفت: به طور قطع و یقین ساخت آثار قرآنی توسط مرحوم سلحشور در آخرت نیز دستگیرشان خواهد بود. چرا که او با فطرت مردم سروکار داشت و به همین دلیل کارهایش از تأثیرگذاری زیادی برخوردار بود.

در بخشی از این مراسم نریمان پناهی و صابر خراسانی به مرثیه خوانی و ذکر مصیبت اهل بیت (ع) پرداختند.

در پایان این مراسم آیت الله مرتضی قرهی درباره شخصیت مرحوم سلحشور نیز گفت: ایشان به فرمایش بزرگان باور داد و من ادب ایشان را از قبل و از همنشینی در کنار برادرشان حاج آقا مهدی دیده بودم.

وی ادامه داد: سلحشور به فرمایش مقام معظم رهبری معتقد بود که مقام معظم رهبری نیز در این زمینه فرموده بودند هرچیز در قالب هنر ماندگار است و سلحشور معتقد بود فرمایش رهبر باید عملی شود.

قرهی همچنین درباره سریال یوسف پیامبر که آخرین ساخته فرج الله سلحشور بود، گفت: یادم است که سلحشور برای انتخاب بازیگر نقش حضرت یوسف (ع) مدام به دنبال این بازیگر بود و اعتقاد داشت که فردی را انتخاب کند که تا به حال در هیچ اثری بازی نکرده باشد.

در پایان این مراسم چهره ها و دوستداران سلحشور سرمزار وی رفته و فاتحه ای را برای شادی روح او قرائت کردند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: